Októberi megjelenéseink

Elérkezett az idő, bejelentjük, hogy milyen újdonságokkal készülünk az októberi hónapra. Négy könyv és egy különleges kiadvány is fölkerül olvasóink polcára.

Galaktika Light

Számításaink szerint szeptember legutolsó hetében érkezik rendhagyó kiadványunk: a Galaktika Lighttal az olvasás szerelmesein túl az írás szerelmeseinek is egyedi galaktikus élményt adó füzetet kínálunk. A füzet specialitása, hogy az egyedi, irodalmi (Borghestől Nemeréig) és egyéb tartalmak mellé odaírhatják saját gondolataikat is az olvasók. A kiadvány a Galaktika magazin formátumán alapul, dizájnja Szilágyi Barbara grafikus kiváló munkáját dicséri.

Galaktikalight

Christopher Priest: Kifordított világ

Októberben érkezik a Kifordított világ, Christopher Priest 1974-ben megjelent regénye, mely publikálásának évében elnyerte a Brit SF-díjat, ’75-ben Hugóra jelölték, később pedig arra inspirálta China Miéville-t, hogy megírja a Vastanácsot.  A mára kultkönyvvé vált alkotás fontos történet az időről és térről, egy különleges regény, mely bemutatja, hogy az emberi lények miképp teremtik meg saját szenvedésük feltételeit, s ezzel párhuzamosan mégis hogyan válnak képessé arra, hogy ettől az általuk kreált rabságból felszabaduljanak.

142181

D.J. Molles: A 89-es körzet

Disztópia. Akció. Túlélés. J. D. Molles katonai thrillersorozatának első része hűvös, izgalmas, politikai cselszövésben gazdag regény, melynek főszereplője egy olyan háborúba kényszerül, amire a legkevésbé sem számított.

89es körzet

Vaszilij Orehov: STALKER – Célkeresztben

Vaszilij Orehov lélegzetelállítóan pörgős akcióregényének második része. Hemul, a legutóbbi, tragikusan végződő túravezetése után klánját, barátait, munkáját és szerelmét is elvesztette, de most ismét a Zónában van és hangulata igencsak átlag alatti, mert egy régi barátja pisztolya mered rá negyven lépésnyi távolságról.

stalker_1

Dave Hutchinson: Európa alkonya – Embercsempészek

Dave Hutchinson Arthur C. Clarke- és Brit SF-díjra is jelölt trilógiájának első része az Európa alkonya –Embercsempészek, egy krimi-thriller, amit hasonlítottak már John LeCarré vagy Franz Kafka műveihez is. Főszereplője szakács, aki titokzatos megbízatást kap, ennek következtében pedig foglalkozást vált: félig kém, félig embercsempész lesz belőle. A trilógia első részének indulásakor a különféle gazdasági krízisek és a pusztító influenzajárvány következtében Európa már megszámlálhatatlan apró nemzetre szakadt, a körülmények így igencsak nehezítik a megbízást.

18143945

 

További információkkal és a magyar borítókkal hamarosan jelentkezünk!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?