Öntöltő, környezetkímélő okos karóra Svájcból

  • Öntöltő Hibrid okosóra
  • ontolto_hibrid_okosora_pulzusmonitorral_screenshot_20190919111653_1_original_760x760
  • seq-sport-relax-01-e1568885021359-1024x576
  • Sequent-Supercharger-2-Watch-22
  • Sequent-Supercharger-2-Watch-25

A világ első automatikus, öntöltő,hibrid okos karórája,pulzusmonitorral

A svájci Sequent 2015-ben tűnt fel startupként az órapiacon, akkor még lehetetlennek bélyegzett küldetésével:céljuk egy öntöltő, környezetkímélő okos karóra létrehozása volt.Az ötlet kipattanását számos megvalósíthatósági tanulmány és prototípusok sokasága követte. Az elkészült SuperCharger1okosórát az amerikai Kickstarter szervezet oldalán hirdették meg, mely zenészeket, művészeket, dizájnereket segít projektjeik megvalósításában, immár tíz éve. A termék átütő sikert aratott, 1 200 000 svájci frank támogatást gyűjtöttek a projekt megvalósítására.

A Sequent ismét a kickstarter.com-on indította el úttörő, Red Dot dizájndíjas technológián alapuló, öntöltő, hibrid okos karórájának második generációs verzióját, a SuperCharger2-t. A forradalmi, svájci tervezésű automata karórát apró okos technológiai mesterművé alakították, így a szerkezet világszerte egyedülálló, független energiaellátással rendelkezik. A termék forradalmi tulajdonsága, hogy minél többet mozgunk, annál több 100%-osan tiszta kinetikus energiát alakíthatunk elektromos energiává, így gondoskodva az egyedülálló, független energiaellátásról.A Red Dot dizájndíj zsűrijének véleménye szerint „a hibrid töltőtechnológián alapuló SequentSuperCharger okosóra izgalmas, innovatív ötleten alapul, melynek a fenntarthatóságban játszott szerepe igen meggyőző.”

 

A SuperCharger2a kezdetektől fogva„smartondemand” készüléknek készült, így a szerkezetet hatékonyságra tervezték, arra, hogy csak akkor használjon energiát, amikor szükséges. A precíziós beépített szenzorok minden aktivitásunkat és pulzusunkat folyamatosan, valós időben figyelik, ugyanakkor vezeték nélkül szinkronizálják a csúcstechnológiás,Android alapú telefonunkon vagy iPhone-unkon is futtatható SequentBioFeedback applikációval. Ezen applikáció segítségével a felhasználó folyamatosan figyelemmel követheti és elemezheti az egészségével kapcsolatos részletes adatokat.

A SuperCharger2 a piac jelenleg legfejlettebb hibrid okosórája, egyben a leginkább környezetbarát is, mely hatékonyan csökkenti ökológiai lábnyomunkat: a technológia segítségével, mellyel az óra készül, képesek vagyunk évente akár több millió elemet is megspórolni, emellett újításként az óra szíja, valamint egyes elektronikai alkatrészei az óceánokból származó, újrahasznosított műanyagból készülnek.

 

A Sequentről: A 2016-ban alapított Sequent vezető Svájci okos technológiával foglalkozó start-up, mely csúcstechnológiás megoldásokat kínál a fogyasztói egészségvédelmi üzletág számára. 2017-ben a vállalat 1,2 millió USD értékű előrendelést generált, ezáltal a Kickstarter legsikeresebb svájci kampánya lett, több ezer órát szállítva 135 országba.

 

Sajtókapcsolat:

Farkas Zsolt

email: zsolt.farkas@sterncom.hu

mobil: +36. 30 685 832

 

Nagyfelbontású képekért látogasson el a Sequent weboldalára: https://sequentworld.com/pages/press

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...