Oscar-díjas színész kaphatja a Joker eredetfilm főszerepét

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a DC egy olyan Joker-filmen töri a fejét, mely a karakter eredetével foglalkozna és a stílusát tekintve oldschool bűnügyi krimi lenne. Producernek már megnyerték Martin Scorsese-t a film mellé, most pedig a Hollywood Reporter szerint egy Oscar-díjas színészt, Leonardo DiCapriót szeretnék megnyerni, hogy a Joker “álarcát” magára öltse.

DiCaprio és Scorsese már többször dolgozott együtt, legutóbb épp a Wall Street farkasa című nagysikerű filmen, mely 2013-ban került a mozivásznakra. A DC a Joker filmmel két dolgot szeretne elérni, felvezetni a filmes univerzumának az “Elseworlds” részét, illetve olyan műveket gyártani, melyeket a kritikusok is elismernek és több művészi értéket képviselnek, mint amennyire blockbusterek.

joker-star2

Legutóbb az, hogy komolyan vehető szuperhősös filmet adjon a világnak, Christopher Nolannek sikerült, a Batman trilógiájával. Azóta a Wonder Woman is hasonló próbálkozás volt és a tervek szerint a Warner Bros indítaná a Gal Gadot főszereplésével készült első világháborús kalandot az Oscaron.

Mindenesetre ez arra is utal, hogy a Joker film két idősíkon játszódhat majd, az egyiken megkapjuk a főgonosz fiatalkori verzióját, a befutott bűnözőt pedig DiCaprio játszhatja, ha összejön a DC-nek ez a bizarr ötlet.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?