Rendezz saját Star Wars jelenetet!

Aki kedveli a Star Warst, fejben biztos leforgatott már számos jelenetet a kedvenc szereplőivel, járműveivel, fegyvereivel, a favorit helyszínein. Kicsit másképp, mint ahogy az az eredeti filmekben történt.

Nos, ha a valóságban nem is, de virtuálisan minderre most lehetőséget ad egy vadonatúj, ingyenes iOS applikáció, a Star Wars Scene Maker.

Első lépésként három ikonikus helyszín közül választhatunk. A rossz hír az, hogy a Mos Eisley kantin nincs közöttük, így sajnos nem tehetünk igazságot Han Solonak, hogy ismét ő lőhessen először. Kárpótlásul azonban ott van a Halálcsillag elleni ütközet, a fénykardpárbaj a Felhővárosban és az endori csata.

Ezt követően számos jármű, szereplő, fegyver és tereptárgy 3D modelljét helyezhetjük el a helyszínen. Innentől fogva csak rajtunk múlik, hogy valami komolyat alkotunk, vagy poénokkal romboljuk szét a Star Wars univerzumot. Például semmi akadálya, hogy Vader és Luke apa-fiú párbeszéde közben a háttérben feltűnjön egy érdeklődő ewok.

És ez még csak a kezdet. Választhatunk kameraállást, tudunk zoomolni és mozgathatjuk is a kamerákat. Mindeközben az eredeti zene szól, és klasszikus mondatok hangzanak el, de készíthetünk saját párbeszédet is. A filmecskénk elején beúszhat a klasszikus sárga felirat, a végén pedig egy stáblista. És természetesen a végeredményt meg lehet osztani a közösségi oldalakon.

Persze szokás szerint csak egy helyszín ingyenes, mégpedig az endori csata, a másik kettőt pénzért vásárolhatjuk meg. A Disney azt ígéri, hogy folyamatosan bővíti majd az appot. Így például az ősszel bemutatásra kerülő új animációs sorozat, a Star Wars Rebels virtuális helyszínei és szereplői is megjelennek majd új csomagként.

Köszönjük, hogy olvasod a Galaktika oldalát! Tölts le egy retro Galaktika e-novellát ingyen! Tedd a terméket a kosárba, és írd be a kuponkódhoz, hogy “babits”!

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?