Sigourney Weaver a Marvel egyik legjobban várt sorozatában lesz főgonosz

Sokszor ismételgetett vélemény a tévés szakmában, hogy a DC a Flash, az Arrow, a Supergirl, a Legends of Tomorrow vagy a Gotham miatt erősebb produkciókkal képviselteti magát a kis képernyőn, mint a Marvel. Ez igaz is lehetne, ha csak az Agents of SHIELD-et vesszük figyelembe, azonban ott van még a Netflix, ahol az igazán kemény szuperhősök laknak. Az egyik legnevesebb online videotéka, a Netflix a Daredevillel nyitotta meg a sort, melyet követett Jessica Jones, Luke Cage és hamarosan jön Iron Fist, azaz Vasököl és a Punisher is. Az igazán érdekes fordulat azonban az, hogy ezek a karakterek (Frank Castle kivételével) egy közös sorozatban is összeállnak majd, ez lesz a Defenders, mely egy mini-Avengersnek ígérkezik. Ehhez mérten szükség van  legalább olyan komoly főellenségre is, mint amilyen a Daredevilben Wilson Fisk, vagy a Jessica Jonesban Kilgrave volt.

Így esett a választása a készítőknek napjaink egyik sci-fi ikonjára, Sigourney Weaverre, aki fiatalon az Alien-filmekben, később pedig olyan tudományos-fantasztikus produkciókban szórakoztatta a nézőközönséget, mint James Cameron Avatarja. Erre a bejelentésre a New York-i Comic-Conon esett sor, ahol végre bemutatkozott a Marvel-Netflix együttműködés következő sorozata, az Iron Fist is. Alább megtekinthető a trailer, mely arra utal, hogy a földhöz ragadtabb Jessica Jones és Luke Cage után ismét a misztikum felé terelődik a figyelem ebben a közös univerzumban.

A Defendersből egyelőre csak egy rövidebb teaser-trailert láthattunk, ebben a főhősökre jellemző motívumok rendkívül hangulatosan állnak össze a Nirvana klasszikusára. Lejjebb megnézhető az eddigi egyetlen előzetes a team-up sorozathoz.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?