Spoilerfóboknak nem ajánlott az Aquaman végső előzetese

Nincs éppen könnyű helyzetben a DC szuperhőse, Aquaman, ugyanis a rendkívül közepes Justice League-ben mutatkozott be a nagyvásznon a karakter. A majd 2 órás sztoriban szinte semmit nem tudtunk meg Arthur Curryről, csak egyfajta humoros gagként használták őt a készítők. Most kiderül, hogy a Warner Brosnak összejön-e a bravúr és Wonder Woman után meg tudnak-e normálisan alapozni a figurának, a film végső előzetese azonban elég biztatóra sikeredett.

Az olyan nézőknek tilos megnézniük a trailert, akik kiütést kapnak a spoilerektől, mindenki másnak viszont szabad a vásár. Kicsit túl sokat lő le ez a 2 perc az Aquaman cselekményéből, a 2018. december 13-án érkező képregényfeldolgozásról azonban ennek köszönhetően elég tiszta képet kapunk ahhoz, hogy eldöntsük, érdemes lesz-e megnézni. A CGI pofás, a zene nagyon illik a képsorokhoz, talán még a víz alatti közeg se lesz idegesítő két órán keresztül. Annyi biztos, hogy a DC most nehéz helyzetben van, a világépítésük legfőképp ezen a filmen és a Shazam!-on múlik. A Warnernél reménykedhetnek, hogy az új fősodorbeli filmek és a Jokerhez hasonló spinoffok a szuperhős rajongók több rétegét is elérik majd, aztán a későbbiekben csak sikerül eldönteniük, hogy melyik ösvényt követik inkább.

A rendezőben, James Wanban nagyon lehet bízni, hogy nem szúrja el, az alkotó nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Démonok között, az Insidious vagy éppen Az apáca.

Facebook hozzászólások

You may also like...