Stephen King új Setét Torony könyvet írhat

Stephen King rajongóinak az utóbbi időben mindenféle jóból kijutott. Szeptemberben mutatták be az AZ-t, tévésorozat készül “A köd” című novellájából, jön a Castle Rock, amihez nemrég trailer is érkezett, és a csalódást okozó Setét Torony film után várható egy sorozat is King fantasy sorozatából. Azonban ezzel nincs vége a jó híreknek: Stephen King nemrég erősítette meg, hogy van arra esély, hogy visszatérjen a Setét Torony világába és egy újabb résszel bővítse azt.

A sorozat zárókötete, a A Setét Torony – A Setét Torony 2004-ben jelent meg először, King azóta pedig egy előzménykötettel (pontosabban egy 4,5-ös résszel) is bővítette regényciklusát: Ez az Átfúj a szél a kulcslyukon volt 2012-ben. Sok rajongóban megfogalmazhatódott már a kérdés, hogy vajon visszatér-e még a szerző az ST világába? A fiával, Owen Kinggel közösen írt regényének, a Sleeping Beauties egyik dedikálásán akadt egy bátor olvasó, aki megkérdezte Kinget a dologról – ezt a mellékelt videóban láthatjátok.

A válasz pedig:

Igen, szerintem megtörténhet.

 Ti milyen Setét Torony történetnek örülnétek? Amíg nincsenek hivatalos hírek Kingtől, addig mehet a találgatás.

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?