Szuperhősös filmet rendez Steven Spielberg

Eddig tartott, hogy Steven Spielberg meg tudta állni, hogy szuperhősös filmhez nyúljon, a világhírű rendező ugyanis hamarosan egy DC-s képregényadaptációt fog rendezni. A fejlemény igencsak meglepő, a Marvel pedig foghatja a fejét, hogy lemaradt a művészről, hiszen a Ready Player One is óriási siker lett, az easter eggekkel telipakolt virtuális kaland 476 millió dollárt hozott a pénztáraknál, világszerte. Spielberg úgy tűnik, szeret a Warner Bros stúdióval együtt dolgozni, ugyanis az RPO után a most bejelentett Blackhawk is náluk készül majd.

A Blackhawk forgatókönyvét David Koepp írja, aki jól ismeri Spielberget, hiszen a Jurassic Park franchise-on, a Világok harcán és a Indiana Jones és a kristálykoponya királyságán is kooperáltak. A szuperhősös film alapjául szolgáló képregényt 1941-ben mutatta be a Quality Comics, a jogok később pedig a DC-hez kerültek.

Blackhawk figurája a Blackhawk Squadron nevű elit pilótacsapat vezetője, akik a második világháborúban harcoltak. Érdekesség, hogy a 40-es években ez volt az egyik legnépszerűbb létező képregénysorozat, egyedül a Superman eladásait nem volt képes túlszárnyalni a Blackhawk.

A DC-nél egyébként érdekes projektekről hallani mostanában, hiszen jön például egy Joker előzményfilm is, mely bűnügyi krimi lesz és Scorsese is közreműködik rajta.

Facebook hozzászólások

You may also like...