Terminator: Sötét végzet

Tegnap megérkezett az új Terminator film első plakátja. Sarah Connor a második részben elég kemény csaj volt, de mire megöregedett, keményebb lett, mint egy T-800-as.

Ma felkerült a netre a hivatalos előzetes is, ennek alapján nem kell csalódnunk a folytatásban, Mármint a Terminator 2 – Az ítélet napja folytatásában. Ahogy lejártak az eladott jogok, Cameron visszavette az irányítást, és úgy döntött, elfelejti a nélküle készült 3-4-5. részt. A Sötét végzet mind a régi és új mozis generációnak fog készülni. Azaz azok is elégedettek lehetnek majd a filmmel, akiknek a régi epizódok az alap, illetve azok is, akik szeretnék látni, mit változott a világ (és a CGI) az eltelt évtizedek alatt.

Az új film ott folytatja, ahol Cameron abbahagyta. Most nem ült a rendezői székbe, az írói és produceri feladatokat vállalta. Rendezőnek a Deadpool dirigensét, Tim Millert kérte fel. A T2 végén elengedett szálat veszi fel, és folytatódik sok év múlva. Sarah Connor már nem csitri (jól áll Linda Hamiltonnak, hogy ellenállt Hollywood ránctalanító csábításának), és most is kész fegyvert ragadni, hogy mentse a világot.

Visszatér benne a Sarah Connort megformáló Linda Hamilton és a T-800-ast játszó Arnold Schwarzenegger, emellett új hősök és új gyilkológépek is bemutatkoznak majd. A történet szerint egy Grace nevű katonát (Mackenzie Davis) küldenek vissza a jövőből, hogy megvédje a Dani Ramos nevű fiatal nőt (Natalia Reyes), akit egy új – és a rendező szerint az összes eddiginél halálosabb – Terminátor (Gabriel Luna) akar meggyilkolni.

Facebook hozzászólások

You may also like...