Időutazós film lesz a Bosszúállók 4. része?

A Bosszúállók: Végtelen háború című legújabb, Marvel-féle team-up film tavasszal bemutatkozik a magyar mozikban is, a sajtó azonban már azt találgatja, hogy a filmsorozat 4. részéről vajon miért titkolnak el ennyi részletet. A 4. Bosszúállók rész forgatása nemrég fejeződött be, úgy tűnik, hogy olyan eszközt is bevetnek majd a főszereplő szuperhősök, amire az eddigi világmegmentő kalandokban nem igazán láttunk precedenst. Ez pedig egy időgép lehet.

Vigyázat, lehetséges spoilerek következnek!

11 év alatt rengeteg történetet és még több hőst mutatott be nekünk a Marvel, nem kevesebb, mint 17 filmben, a Bosszúállók 4 pedig egy ciklus vége lesz. Persze addig érkezik még a Black Panther, a Végtelen háború, az Ant-Man and The Wasp és Captain Marvel önálló kalandja is. A találgatások azóta kezdődtek meg, hogy a 2019-re tervezett végső felvonás forgatásáról képek kezdtek szállingózni. Ezeken Thort láthattuk, hosszú hajjal, most pedig Amerika Kapitányról érkeztek fotók, amelyeken Chris Evans szakáll nélkül, a régi jelmezében látható.

Vajon sima flashbackekről lenne szó csupán?

A képeket közelebbről megvizsgálva, a színészek kezén látható egy-egy ugyanolyan kütyü, amelyet látva a filmes szaksajtó rögtön arra a következtetésre jutott, hogy itt bizony időutazásról van szó. Ráadásul a képeken nem csak a fiatal Amerika Kapitány látható, de ott van mellette Ant-Man is, aki ezekben az időkben konkrétan még nem létezett, a Scott Lang-féle verzióban.

Mindemellett nagyon úgy tűnik, hogy több, már elhunyt szereplő is visszatér a Bosszúállók 4-ben, így a brutális módon elhalálozott Crossbonest is viszontláthatjuk. Nagyon úgy tűnik, hogy itt már többről lesz szó, mint sima visszatekintésekről. Az MCU a Doctor Strange-féle varázsvilág után újabb irányt vesz, mégpedig az időutazással. De vajon ez lenne Thanos legyőzésének kulcsa? Azért utaznak vissza a Bosszúállók a múltba, hogy a fiatalabb Steve Rogers segítségét kérjék, mert a kegyvesztett szuperkatona fűbe harap a Végtelen háború történései során? Hamarosan kiderül.

Facebook hozzászólások

You may also like...