Itt A Wrinkle in Time előzetese

A D23-an mutatták be az első előzetest a Disney sci-fi filmjéhez, A Wrinkle in Time-hoz, azaz az Időcsavarhoz. Magát a filmet 2018 áprilisában láthatjuk.

Az első kötetben – ami itthon Időcsavar címmel jelent meg – Meg Murray, öccse, Charles Wallace és édesanyjuk épp éjszakai nassolást tartanak, mikor egy idegen toppan be az ajtójukon. Egy különös bemutatkozó után a férfi felfedi, hogy egy hiperkocka nevű tárgynak köszönhetően lehet dimenziók között utazni. Később kiderül, hogy Megék apja öt évvel ezelőtt az ötödik dimenzióval kísérletezett, és ennek következtében tűnt el. Most a gyerekeken a sor, hogy felkeressék az ismeretlen dimenziókat, hogy megtalálják rég nem látott édesapjukat.

A film alapja egy sci-fi/fantasy ifjúsági regény, ami először 1963-ban jelent meg. Madeleine L’Engle később négyrészes sorozattá duzzadt története olvasók és sci-fi/fantasy írók generációira volt hatással. Érdekes, hogy egy ilyen fontos könyvből csupán a századforduló után készült adaptáció: először 2003-ban egy tévéfilm, 2018-ban pedig széles vásznon is viszontláthatjuk Megék kalandjait. Az új filmet Ava DuVernay (13th, Selma) rendezi.

Az első trailert a D23 Expo-n mutatták be, de ezt megelőzően az Entertainment Weekly-re megérkeztek az első kedvcsináló képek is. Ezek alapján egy családfilm jellegű művet kapunk némi egzotikusnak tűnő látványvilággal.

A WRINKLE IN TIME

A WRINKLE IN TIME

A WRINKLE IN TIME

A WRINKLE IN TIME

A WRINKLE IN TIME

A WRINKLE IN TIME

A WRINKLE IN TIME

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?