Tíz film, amire már nem kell sokat várni

Épphogy csak véget ért az év végi filmmegjelenések dömpingje, mi már tűkön ülünk a 2014-es premierekre várva. Mire is számíthatunk idén a mozikban? Természetesen rengeteg folytatásra és képregény-adaptációra, de lesz például új filmje a Wachowski-testvéreknek is.

 

Robotzsaru
február

Rögtön a jövő hónapban egy Robotzsaru feldolgozással kezdünk. A szereplőgárda nagyon ütős, az első hollywoodi főszerepét játszó Joel Kinnaman mellett Gary Oldmant, Michael Keatont és Samuel L. Jacksont is viszontláthatjuk a vásznon.

Amerika Kapitány: A tél katonája
április

Mit lehet még kihozni ebből a karakterből? Hamarosan kiderül, mindenesetre a régi vágású szuperhős helytállása napjainkban még érdekes fordulatokat hozhat.

Transcendence
április

Az egyik legizgalmasabb trailer a Transcendence című filmhez készült. Az előzetes alapján ízig-vérig science fiction, és remélhetőleg Johnny Depp sem fog csalódást okozni.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai
május

A legújabb X-Menben az lesz a legcsodálatosabb, hogy belekevernek egy kis időutazást a történetbe, ezért minden fontos szereplő feltűnik az eddigi filmekből.

A holnap határa
június

Úgy tűnik, hogy nincs év Tom Cruise sci-fi nélkül. Az igen látványosra, de elég kiszámíthatóra sikerült Feledés után kíváncsian várjuk, hogy fog-e még valaha jó filmben szerepelni a színész.

Jupiter Ascending
július

A Wachowski-testvérek új filmjében Mila Kunis győzedelméért és Sean Bean életéért szurkolhatunk. Korábban részletesen írtunk arról, hogy miért is várjuk nagyon ezt az alkotást.

A galaxis őrzői
augusztus

Egy újabb Marvel-képregény alapján készülő alkotás kerül a mozikba idén, ráadásul a csodás Zoe Saldana szereplésével.

Az útvesztő
szeptember

A posztapokaliptikus, ifjúsági science fictionben a kiszabadulásért kell versenyezni – ez egy cseppet az Éhezők viadalára emlékeztet, de ne legyen igazam. A film James Dashner regénye alapján készül, amely szintén egy trilógia első darabja.

Interstellar
november

Christopher Nolan. Féreglyuk. Űrutazás. Ennyi.

Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész
november

Aki olvasta a trilógiát az tudja, hogy az utolsó rész kettészedése nagyon szadista módszer volt az alkotóktól. A két film között le fogjuk rágni mind a tíz körmünket.

+1 A Hobbit: Egyszer oda, aztán vissza
december

Bár nem sci-fi, azért a harmadik Hobbit-filmet is nagyon várjuk. Hiába kritizálták sokan a második epizódot, bizonyára kasszasiker lesz a záró rész is.

Facebook hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. benyo47 szerint:

    Azért van köztük, amelyre az örökkévalóságig tudnék várni… 🙂

Vélemény, hozzászólás?