Top Secret: összeesküvés-elméletek forever 1. rész

Az összeesküvés-elméletek csapdája pont abban rejlik, hogy megmozdítanak valamit az emberben, elültetik a gyanút, hogy talán tényleg van valami, amiről nem tudunk, de végül miért is, ne, hiszen minden feltétel adott…

Persze a valóban hihetőnek tűnő elméletek mellett vannak igazán hajmeresztőek is, amelyek nem elnéző fejcsóválásra, hanem térdet csapkodós, koponyavarrat szaggató nevetésre ingerlik az embert.
Vegyesfelvágottunkat a komolyabb, és a valóban hihetetlen elméletekből daráltuk össze.

51-es körzet
Ki ne ismerné, legalább hallomásból a híres/hírhedt 51-es körzetet, ahol a pletykák szerint a roswelli ufókat dugdossák, illetve innen ered az ufóktól szerzett csúcstechnológia, mely az elmúlt húsz-harminc év hihetetlen tudományos-technológiai felfedezései mögött áll.

A valóságban az 51-es körzet egy amerikai katonai bázis beceneve, amely Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén, elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése.
Az 51-es körzetet körülvevő titoktartás és minden bizonnyal a modern repüléskutatással való összefonódás, illetve a szokatlan jelenségekről szóló beszámolók mind hozzájárulhattak ahhoz, hogy az 51-es körzet a modern ufó-, és összeesküvés-elméletek folklórjának központi helyszíne legyen.

A CIA és az AIDS
A Betegség Felügyeleti és Megelőzési Központ 1989-ben kiadott első jelentése a HIV/ AIDS járványról az összeesküvés-elméletek melegágya lett.

A feltételezések, melyek szerint a vírus elterjedéséért valójában az amerikai kormány és/vagy a CIA felelős nem ritkán hajmeresztő teóriák. Példának okáért:
– így akarják kiirtani a homoszexuálisokat és az afroamerikaiakat
– a vírust a melegeknek fecskendezte be a kormány az 1978- as hepatitis-B kísérletezések során

KGB-akták
Sztálin a ’47-es roswelli esemény után kivizsgáltatta az esetet, és miután meggyőződött arról, hogy nem katonai mozgolódás áll a háttérben, elindította a a szovjet-orosz 51-es körzetet, mely a már regisztrált ufó-eseményekkel foglalkozott, illetve megfigyelőállomásokat hozott létre a Szovejtúnió különböző pontjain.

Az innen származó jelentéseket Kapusztyin Jarban, egy rakétabázison összesítették, és elemezték, majd továbbküldték a KGB-nek.
A 124 oldalas KGB dokumentum, az úgynevezett Kék Dosszié 1991-ben került nyilvánosságra, és azóta is izgatja a szovjet sci-fin nevelkedett generációkat. Az államosított ufókutatás hivatalosan 1996-ban lezárult… Ismerve az orosz hadsereg, és titkosszolgálat szívósságát, nos,  talán mégsem.

A hüllők
Köztünk élnek, vérrel és hússal táplálkoznak, képesek alakjukat változtatni, ja és igen, természetesen földönkívüliek! A sztorit simán el lehetne adni forgótkönyvként a Dr.Who egyik epizódjához. Tökéletes emberi alakot öltöttek és fajunk rabszolgasorba döntésén dolgoznak. Közülük kerülnek ki a világ vezetői, és természetesen ők felelősek a holokausztért és szeptember 11-ért.


Az elmélet alapja egy ’98-ban kiadott A legnagyobb titok című könyv, melyben valósnak beállított riportok tanúskodnak például arról, hogy a brit királyi család egy manipulatív hüllőkből álló csoport.

Az ufók a felsővezetésben
Két földönkívüli is dolgozik az amerikai kormánynak.

Ennek kapcsán egy egész konferenciát is szerveztek nemrég, melyen Paul Hellyer, Kanada egykori védelmi minisztere is felszólalt, és többek között azt állította, hogy a világot valójában egy titkos társaság vezeti, melynek a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada is tagja. Persze ufók vezetik ezeket a csoportokat is.

SV40 a polio vakcinában
Az 1950-es években rhesus majom vese sejteket használták gyermekbénulás elleni védőoltások készítéséhez.

Mivel az SV40-et csak 1960-ban fedezték fel, az 1950-es években senki sem volt tudatában annak, hogy a gyermekbénulás elleni oltóanyag szennyezett lehet. Pedig az volt.
Mivel az oltóanyagot forgalmazó cég külföldre is szállított, az SV40 vírussal megfertőzött emberek száma többszáz millióra tehető világszerte.

A tudósok ember-állat hibrideket készítenek
Állítólag kínai tudósok emberi tejfehérjék génjeit építették egerek genomjába, azóta pedig már emberi tej-termelő kecskéket is létrehoztak.

Eközben, a Michigan-i Egyetem kutatói kidolgoztak egy módszert, amivel a széklet- inkontinencia kezelésére keresnek megoldásokat; egy ember anális záróizmának génjeit egerekbe ültették. Állatok immunrendszerének humanizálása is folyik, a humanizált immunrendszerű állatok pedig alanyaivá fognak válni az új HIV-vakcina kisérleteinek.
Az ember-állat hibrid létrehozását célzó kísérletek azonban nem álknak meg itt. Dr. Moreau laboratóriumába illően akad nyúl petesejt humán sejtekkel, sertés emberi vérrel, juh emberi májjal, tehén petesejt humán sejtekkel, macska-ember hibrid fehérjék etc…

A gyógyszergyárak embereken kísérleteznek, azok tudtával, vagy tudta nélkül
Amikor a gyógyszerkísérletek eljutnak abba a szakaszba, hogy tesztelni kéne őket, de se pénz, se idő nincs a szigorúan szabályozott keretek között lebonyolítandó legális tesztekre, akkor a laboratóriumok igencsak megkérdőjelezhető eszközökhöz nyúlnak.

Állítólag a legtöbb klinikai vizsgálatot, és tesztet most már a tengerentúlonon beteg oroszokon, lengyel hajléktalanokon és a kínai nyomornegyedek lakóin folytatják le olyan helyeken, ahol a szabályozás gyakorlatilag nem létezik,  és a “hibák” a koldusok sírját ássák.

Központilag sterilizálják az embereket, a túlnépesedés további emelkedésének elkerülése miatt

Barack Obama elsődleges tudományos tanácsadója, John P. Holdren szerint: “A bőr alá helyezhető hosszú távú sterilizáló kapszula alkalmazásával és annak hivatalos engedéllyel történő kivetetésével tervezett terhesség esetén, meghatározott számú gyermekek világra hozásához- további lehetőségeket kínálna a termékenység- ellenőrzésre. A kapszula pubertás korban kerülne beültetésre és eltávolítása hivatalos engedéllyel történne, korlátozott számú születésekre. ”

A folytatásban további hajmeresztő elméletek, köztük a hazai  paranoid konteók:

http://www.booker.hu/hirek/top-secret-osszeeskuves-elmeletek-forever-2-resz/

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?