TV- ajánló: Testrablók támadása

Újabb SF klasszikust mutat be a CineMax. A Donald Sutherland és Jeff Goldblum főszereplésével készült Testrablók támadása (INVASION OF THE BODY SNATCHERS) 1978-ban került a mozikba és zajos sikert aratott, és azóta számtalan klónja született.
A meteorbecsapódás után kozmikus mikroorganizmusok lepik el a Földet. Aki csak kapcsolatba kerül velük, lélektelen test válik belőle. Matthew Bennell megdöbbenve tapasztalja, hogy a barátai, ismerősei különös változáson mennek keresztül, mintha kicserélték volna őket. Úgy tűnik, egyre több az idegen befolyás alatt álló, akaratlan báb, és egyre kevesebb a valódi ember. Bennell a végére akar járni a dolognak, ám lassan már senkiben sem bízhat. Pedig ha nem sikerül megállítani a támadást, az idegenek átveszik a hatalmat a Földön.

Jack Finney regényéből készült amerikai SF-thriller december 11-től a CineMax műsorán.

Ha most előfizet a Galaktikára, vagy 10.000 Ft felett vásárol a Galaktika boltban, 8000 Ft értékű Galaxis roncsderbi társasjátékot ajándékozunk Önnek!

Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin A GULAG szigetvilág című könyvét 20% kedvezménnyel rendelheti meg a Booker.hu-n, az olvasóbarát könyváruházban.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?