Új sorozattal jelentkeznek a Csillagkapu alkotói

Új tévésorozatot rendelt be a SyFy. A széria a Dark Matter (Sötét anyag) címet kapta és az eredeti Csillagkapu sorozat (Stargate SG-1) két jeles alkotója, producere és írója, Joseph Mallozzi és Paul Millie kezéből kerül ki.

A történet a készítők azonos című képregényének sztoriját követi. Eszerint adott a távoli jövőben egy gazdátlan űrhajó, amelynek legénysége egy nap felébred a hibernációból. A probléma azonban ott kezdődik, hogy senki nem emlékszik semmire, még a saját nevére sem. Ugyanakkor képességeik nem tűntek el – egyikőjük például tud űrhajót vezetni, másikuk pedig remekül bánik a karddal. Hőseinknek ilyen körülmények között kell megismerniük egymást és persze saját múltjukkal is szembe kell nézniük.

A sorozat állandó szereplői között van Melissa O’Neil, Marc Bendavid, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross és Zoie Palmer. A premier június 12-én lesz a SyFy csatornán.

Facebook hozzászólások

Fox-y

"Soha semmi nem múlik el, semmin nem vagyunk sose túl, semmit nem lehet kikerülni, semmi fontosat, semmi nem formai kérdés, minthogy minden az; a megváltás sosem valamiféle megoldás." EP

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    Nem örulok neki. Mert: a csillagkaput sem fejezték be. Ezért inkább azt kelllett volna. És már 10 évem nincs. nekem.

Vélemény, hozzászólás?