Újabb Star Wars trilógiát jelentett be a Disney

Decemberben mozikba kerül a Rian Johnson által rendezett Az utolsó jedik, a Disney pedig annyira elégedett a készítő munkájával, hogy bejelentették, egy vadiúj Star Wars trilógiát bíznak rá az alkotóra. Erről a részleteket a StarWars.com hozta le elsőként a neten, amelyen arról olvasni, hogy Johnson felel majd az új filmek írásáért és rendezéséért is – mellette a producer, Ram Bergman személye biztos már -, ráadásul a következő saga teljesen elvonatkoztat a Skywalkerek történetétől.

Ezt egyébként már korábban is tudtuk, hogy a Disney-nél a jövőben inkább az új karakterekre és a spinoffokra (mint a Zsivány Egyes és a Solo) összpontosítanak majd. Kathleen Kennedy ígérete szerint a Star Wars univerzum eddig nem látott részeit barangolhatjuk be a következő trilógiában. A hír ráadásul választ ad arra is, hogy miért nem Rian Johnsonra bízták a Star Wars IX készítését, miután Colin Trevorrow távozott.

A Star Wars franchise úgy tűnik, hogy marad a bevált rendszernél és leginkább trilógiákra bízza majd a messzi, messzi galaxis következő éveit. A testvérfilmeket pedig mindössze támogatásnak szánják ezek mellé, bár remélhetőleg jobb ötleteik is lesznek ehhez, mint az oldalunkon már sokszor emlegetett, balhés Han Solo előzmény.

UPDATE: Mindemellett a sorozatrajongóknak is jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis az új trilógia mellett 2019-ben a Disney streaming szolgáltatására jön egy élőszereplős Star Wars széria is. Amint bármi konkrétum napvilágot lát róla, megírjuk.

Facebook hozzászólások

You may also like...