Újrakezdi az egész filmes X-Men univerzumot a FOX

Annak ellenére, hogy 2000-ben az X-Men indította útjára úgy igazán a szuperhősös, képregényes őrületet a mozikban és az X2-t tartják az egyik legjobb ilyen jellegű filmnek, úgy tűnik, hogy a franchise megbukott a mozikban. Miután az X-Men: Apokalipszis gyengébben hozott a kasszáknál, a FOX úgy döntött, hogy az alapjaitól kezdi újra az egészet. Így tehát jön az X-Men reboot.

Tekintve, hogy a Logan lesz Hugh Jackman utolsó filmje, melyben Rozsomák bőrébe bújik, és az X-Men előzményfilmek főszereplőinek (James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender és Nicholas Hoult) is lejárt a szerződése, logikus lépésnek lehetünk szemtanúi. Bryan Singerre hivatalosan is rámondhatjuk, hogy belefásult és belebukott az X-Menbe, ugyanis az újrakezdést Simon Kinberg író-rendező hozza el a mutánsok rajongóinak.

x-reboot2

És hogy mi lesz Lawrence-ékkel? Szeretné a FOX, hogy további filmekre aláírjanak, de ha ez nem történik meg, akkor se dőlnek kardjukba a stúdiónál. Ráadásul a színészek kijelentették, hogy csak együtt hajlandóak folytatni a munkát, külön-külön nem írnak alá.  A terv az lett volna, hogy az X-Menek a 90-es évekbe látogatnak a következő filmben, de lehetséges, hogy ez az egész felborul.

Egyébként nem volt annyira rossz irány az, amit az X-Men az elmúlt években követni próbált (a Farkas előzményfilmeket nem idesorolva), azonban mind a Deadpool, mind pedig a Marvel filmes univerzumába tartozó Doctor Strange is azt mutatja, hogy újítani nem árt néha. Azt sokszor szereti a közönség. Mindemellett érkezik hamarosan a FOX tévécsatornára a Legion, amely Charles Xavier fiáról fog szólni és az X-Men spin-offja, a Deadpool 2 is. Szóval a mutánsok maradnak, több fronton támadnak és remélhetőleg Kinbergék képesek lesznek ügyesen újrakeverni a paklit.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?