Végre megkaptuk a Star Wars VIII első előzetesét

Magyarországon Az utolsó jedik címmel mutatják be idén karácsony előtt a Star Wars legújabb részét. Az ébredő Erőhöz képest rengeteget vártak az első előzetes publikálásával, most azonban a Star Wars Celebration nevű rendezvény Orlandóban jó apropó volt a nagy bemutatóra. Ahogy sejteni lehetett, a következő részben elkezdődik Rey kiképzése, Luke pedig megfáradt tanítóként sóhajtozza, hogy a jediknek lejárt az ideje.

A képsorokból kiderül, hogy Kylo Rennek még mindig megvan az a többé-kevésbé működő ősfénykardja, Finnt éppen gyógyítják Az ébredő Erő traumái után, mindenki kedvenc pilótája, Poe pedig újfent hevesen harcol a lázadók oldalán. A következő részben természetesen visszatér BB-8 is, ismét lesz egy csomó űrhajós keménykedés és még Rey is közelebb kerül az Erő használatához.

A Star Wars VIII író-rendezője, Rian Johnson olyannyira komolyan gondolja azt, hogy Az utolsó jedik Az ébredő Erő folytatása lesz, hogy a film Rey és Luke találkozásánál veszi fel a történet fonalát. Ott, ahol az előző epizód abbamaradt.

Az utolsó jedik kapott mindemellett egy plakátot is, amely tisztelgés az 1977-es rész előtt. Ott Luke tartotta a feje fölé a kék fénykardját, itt viszont már Rey tetszeleg a film főszereplőjeként. Alább ezt is megmutatjuk.

A Star Wars új része december 15-én mutatkozik be a mozivásznakon.

star-wars-8-trailer2

Facebook hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    És a 3. részben már nem is jedik lesznek? közember vagy metahumán?

Vélemény, hozzászólás?