Videojáték szippantja be az új Jumanji film főszereplőit

Aki imádta az 1995-ös, Robin Williamses eredeti Jumanji filmet, annak jó hírünk van, mert a remake első trailere nagyon biztatóan néz ki. Az eredeti alkotásban egy régi társasjáték okozta a bonyodalmakat, amely olyan játékosoknak szólt, akik maguk mögött akarták hagyni a világukat. Voltak itt elszabadult denevérek és mindenféle vadállatok a filmben, családi mesének kicsit talán túl durva is volt ez a klasszikus fantasy. Az új, 2017-es feldolgozás nagyjából ugyanerről, azaz olyan fiatalokról szól, akik nincsenek kibékülve magukkal és a világgal, ezúttal azonban egy videojáték szippantja be őket, ráadásul teljesen új, tőlük távol álló emberek bőrében találják magukat.

Így lesz a vékony gyerekből Dwayne Johnson, a szőke jócsajból Jack Black, a kiközösített vörösből a dögös Karen Gillan, de a “játszható karakterek” között ott lesz még Kevin Hart is, aki garantáltan gondoskodik a humor túladagolásról. A cél tehát, hogy kijussanak a videojátékból és visszatérjenek a saját bőrükbe, máskülönben hasonlóan járnak, mint Robin Williams Alanje, akit a dzsungel rabul ejtett.

A Jumanji: Welcome to the Jungle című film december 20-án mutatkozik be a mozikban és nagy feladat áll előtte, hiszen fel kell nőnie az első részhez, mely világszerte 262 millió dollárt hozott a kasszáknál, azaz jókora siker volt. Drukkolunk, hogy a remake is megállja a helyét.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?