Virtuális Föld, gépesített szerelem, inspiráló jegyzetfüzet – 3 új Galaktika kiadvány

Szeptember végén két új regénnyel és egy egyedi jegyzetfüzettel bővítettük a kínálatunkat.

Rómeó és Júlia 2300
Mi lenne, ha nem te magad döntenél róla, hogy kivel alapítasz családot, hanem a tudomány és a technika? Vladimír Páral regénye a 24. században játszódik, amikor az emberek már egész életüket számítógép-vezérléssel élik le, és ez alól a párválasztás sem képezhet kivételt. Manka és Milan hiába szeretnek egymásba, mivel pszichogramjuk szerint nem illenek össze,  a rendszer teljes technikai apparátusa próbálja meg más irányba terelni és egymástól távol tartani őket.

Rómeó és Júlia 2300

InterZóna
Mennyit ér a világ, ha már csak szimuláció? Ondřej Štindl könyve egy olyan korszakban játszódik, amelyben már cseppet sem fontosak az országhatárok, a nemzeti hovatartozás, de még csak különösebb célja sincs az emberi életnek, egyedül a túlélés. Az omladozó környezetből az egyedüli menekülést a Dorma virtuális világa jelenti, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen volt a Föld a pusztulás előtt. Csakhogy a virtualitás mentőkötele könnyen fojtóhurkot vethet az emberiség maradékának nyaka köré.

ondrej_stindl_interzonaB1

Galaktika Light
Ez egy olyan kiadvány, ami az optimisták szerint félig teli van, a pesszimisták szerint félig üres. A Galaktika Light egy különleges jegyzetfüzet, ami jól jöhet, ha papírra akarjuk vetni zsenális ötleteinket egy saját novellához, regényhez vagy forgatókönyvhöz. Tervezhetünk benne önvezető autót, robotokat, űrhajókat. Jegyzetelhetünk bele dr Genya Hogyan uraljuk az univerzumot című előadásán, vagy akár a Galaxisban stoppolva, bolygók felfedezése közben is. Ha pedig éppen elfogy az ihlet, vagy unatkozunk, netán inspirációra van szükségünk, akkor bizony novellákat is olvashatunk belőle.

Galaktikalight

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?