Dinók és emberek együtt harcolnak a Jurassic Worldben

Megérkezett a negyedik Jurassic Park film legfrissebb előzetese, amelyben egy emberekkel teli szigetet terrorizálnak a dinók.

22 évvel a Jurassic Park eseményei után az Isla Nublar egy őslényekkel teli szórakoztató parkként működik, ahogy John Hammond annak idején megálmodta. De minden csoda három napig tart: a kezdeti órási érdeklődés után csökkenni kezd a látogatók száma. És ahogy az már ilyenkor lenni szokott egy vidámparkban: az embereket új attrakcióval próbálják visszacsábítani. Ebben az esetben újonnan kreált dínókkal. És persze a teremtmények a teremtőik ellen fordulnak. De a korábbi filmekkel ellentétben ezúttal nem csupán egy maroknyi ember van a szigeten, hanem húszezer látogató, összezárva a történelem előtti ragadozókkal. Melyik közül néhány az emberek oldalán száll harcba.

Rossz hír, hogy a rendező, Colin Trevorrow egyetlen korábbi nagy dobással sem büszkélkedhet. Jó hír viszontm, hogy a sztori és a forgatókönyv írói között szerepelnek az új Majmok bolygója filmek szerzői is.

A film június 11-én kerül a magyar mozikba.

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?