A Star Wars 9. epizódjában is benne lesz Carrie Fisher

Mindenkit érzékenyen érintett tavaly év végén, amikor Carrie Fisher, a Star Wars filmsorozat Leia hercegnője 60 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az újságírók egyből találgatni kezdték, hogy vajon mi lesz így a színésznő leforgatott jeleneteivel, de hamar kiderült, hogy a 8. részben benne lesz Fisher, ugyanis Az utolsó jedik felvételei már 2016 nyarán befejeződtek. Aztán szóba került, hogy esetleg CGI-jal hoznák még vissza a 9. epizódba az ikonikus karaktert, ahogy a fiatal verziójával megtették a Zsivány Egyesben. A New York Daily Newsnak azonban az elhunyt színésznő testvére, Todd Fisher megerősítette, hogy a család engedélyt adott a Disney-nek, hogy a 9-es részben, eddig fel nem használt felvételek segítségével visszahozzák Leiát.

Az új Star Wars trilógia zárórésze 2019-ben kerülhet a mozikba, ha minden igaz és az újság értesülései szerint Billie Lourd, Carrie Fisher lánya is örült annak, hogy anyját viszont láthatják még a mozilátogatók. A család elmondása szerint Obi-Wan jelenléte is akkor vált igazán hangsúlyossá, amikor Darth Vader legyőzte a karaktert, valami hasonlóra számítanak az elkövetkezendő Star Wars filmek kapcsán. Azaz, hogy a rajongók még jobban oda fognak figyelni Leiára.

sw-9-archiv-fisher1

Arról nem szólnak ellenben a hírek, hogy mikor forgatták pontosan ezeket a nem használt jeleneteket, melyek bekerülnek majd a filmbe és mennyire kell módosítani őket ahhoz, hogy beleilleszkedjenek a sztoriba. A Lucasfilm korábban kiadott egy közleményt, mely szerint Carrie Fisher digitalizált formában nem fog visszatérni a Star Wars későbbi epizódjaiba, ellenben ezek az archív felvételek megoldást jelenthetnek a problémára.

A hírek szerint egyébként a Disney legalább 2030-ig gyártaná a Star Wars filmeket, szóval a rajongóknak nem kell félniük, hogy a messzi, messzi galaxis történetei nélkül maradnának. Mindez azt jelenti, hogy jó esetben még 13 Star Wars filmet kapunk, és az új trilógia befejezése mellett megérkeznek a várva-várt spinoffok is. Ott lesz például az önálló Han Solo film, de a tervek szerint új karaktereket is behoznak az univerzumba.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?