Hátborzongató lesz az új Pennywise

A horror kedvelői 2017-ben izgalmasnak ígérkező borzongásra számíthatnak Stephen King klasszikusának feldolgozása kapcsán. Többnyire ismeretlen neveket láthatunk a résztvevők között, ám az a színész, aki Pennywise-t, a “gyilkos bohócot” fogja életre kelteni, talán kicsit ismerős lehet a Beavatott-sorozat egy bizonyos darabjából, a Hűségesből mint a Matthew nevű karaktert alakító színész. A svéd Bill Skarsgård jellegzetesen kisfiús arca miatt érdekes alakításra számíthatunk.

pennywise-ew-00054120-616x821Már korábban is megjelent egy kép az új Pennywise-ról, viszont most láthatunk egy egész alakosat a hátborzongató lényről. Sok a különbség a régi, Tim Curry által megformált antagonista és őközte, nevezetesen utóbbi külleme sokkal vékonyabb, számos elemet elhagytak róla, hogy egy középkori cirkusz résztvevőjét idézze.

A film további színészei közt szerepel Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Jaeden Lieberher, Nicholas Hamilton, Owen Teague, Sophia Lillis és Wyatt Oleff, a rendező pedig Andrés Muschietti, aki a Guillermo del Toro nevével fémjelzett dark fantasy, a Mama révén már bizonyította, hogy képes feszültséggel teli, eredeti filmet készíteni.

 

Csak hogy az eredeti film történetéről is ejtsünk pár szót: A hatvanas években hét kiközösített gyerek egy “Vesztesek klubja” nevű csapatot alakít, majd felveszik a harcot egy gyerekgyilkos bohóc démonnal. A szörnyet legyőzik és elkergetik, de nem ölik meg, úgyhogy fogadalmat tesznek, Pennywise bármikor is térjen vissza, ők ott lesznek.

Az új Azt jelenleg még a kanadai Torontoban forgatják. Bemutatójára 2017. szeptember 8-án számíthatunk, már ha eléri a magyar mozikat, de bizonyosan el fogja.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?