Kirúgták a Star Wars IX rendezőjét

A Star Wars rajongói mostanában hozzászokhattak, hogy a Lucasfilm nagyon kritikus az új filmek készítőivel. Így eshetett meg az, hogy kirúgták a Han Solo film rendezőit, illetve az egyébként nagyszerűen sikerült Rogue One esetében is újraforgatásokra volt szükség. Korábban mi is cikkeztünk arról, hogy a Disney nem elégedett a Star Wars IX forgatókönyvével, a kreatív ellentétek mostanra pedig odáig fajultak, hogy kirúgták az új trilógia zárórészének rendezőjét, Colin Trevorrow-t.

A Hollywood Reporter szerint a bizalom akkor rendült meg leginkább a készítőben, amikor kijött az alkotó új thrillere, a Book of Henry, melyet a kritikusok szétcincáltak, illetve a pénztáraknál is hatalmasat bukott. A hivatalos magyarázkodás szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést a felek, még szerencse, hogy nem a Star Wars VIII-ra szerződtették Trevorrow-t, mert így lesz idő a baki kijavítására.

A sajtó máris találgatni kezdte, hogy ki veheti át az új Star Wars film rendezését, eddig a legnagyobb esélyesnek Rian Johnson (Az utolsó jedik), illetve J. J. Abrams (Az ébredő Erő) tűnnek.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?