Nyerj páros belépőt a bécsi Comic Conra!

VIECC2017

Ha egy kis szerencséd van, másodmagaddal ingyen részt vehetsz a bécsi Comic Conon november 18-án, szombaton. Ugyanis november 15-én egy páros belépőt sorsolunk ki.

A Vienna Comic Con (VIECC) 20 ezer látogatójával, közel 300 kiállítójával és neves vendégeivel az ősz egyik legizgalmasabb eseménye. A rendezvényen a mozi, a televízió, a cosplay, az animáció, a manga és a képregények világának sztárjai játsszák a főszerepet. Ha szeretnél többet tudni a találkozóról, olvasd el beharangozónkat az idei eseményről, illetve beszámolónkat a 2016-os Conról, a tavalyi vendégekről és a cosplay versenyről.

Hogyan vehetsz részt a sorsolásban?

Egyszerűen. Lépj be a klubunkba és/vagy iratkozz fel a YouTube csatornánkra!

Már mindkettőt megtetted korábban? Akkor csak dőlj hátra, és várd a sorsolás eredményét.

Még egyikkel sem próbálkoztál eddig? Sebaj, itt az ideje, hogy bepótold a mulasztás!

Kövesd a Galaktika TV adásait!

Vlogunkban Marci és Mikul rendszeresen jelentkeznek hírekkel, érdekességekkel, megjelenésekkel a fantasztikum világából. Iratkozz fel a csatornára!  (Figyelem: csak azok között tudunk sorsolni, akik publikusra állítják a feliratkozásukat. Saját fiók > Beállítások > Adatvédelem)

Csatlakozz a Galaktika Klubhoz!

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk és több partnerünknél is.

Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk véget ért. A nyertes: Botházi Richárd. Gratulálunk!

Galaktika Klub

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...