A Marvel’s Spider-Man lehet hosszú idő után az első elfogadható Pókember játék

A Pókembert nem pusztán az azonos című filmekből és képregényekből ismerhetjük, hanem a kismillió, hírhedten rossz értékelésű videójáték adaptációkból is. Ezek közül egy-két cím emelkedik csak ki, köztük az Ultimate Spider-Man, a Web of Shadows és a Shattered Dimensions, a rajongók azonban sajnos számos gyatra feldolgozással találkoztak az elmúlt években.

Csak úgy, mint a filmek esetében, most is lehetséges, hogy fordul a szerencse a hálókon lengedező szuperhős életében, ugyanis a Marvel’s Spider-Man a trailerek alapján egy vitathatatlanul energikus, és figyelemre érdemes játéknak ígérkezik.

A Marvel’s Spider-Man, nem pusztán egy “filmes játék” hanem, egy önálló kaland, ahol egy sokkal tapasztaltabb Pókember bőrébe bújva küzdhetünk azokkal, akik New York sötét zugaiból előmerészkednek.

A kezdő Pókember szárnypróbálgatásainak vége, immár 8 éves szuperhős tapasztalattal a háta mögött irányíthatjuk a bűnüldözés mesterét a felhőkarcolók erdejében. A PS-exkluzív játék a Comic-Conon kapott új előzetest, a cikkben ezt láthatjátok.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...