Ajándék Fantomatika! :)

Már a webáruházunkban is megvásárolható a Fantomatika képregényhavilap 5. száma. Ugyan a történet folytatólagos, azok sincsenek nagyon lemaradva, akik nem olvasták az előzőeket, hiszen a Galaktikabolt.hu-n folyamatosan megvásárolhatóak az előző részek is.

Az ötödik rész megjelenésének örömére pedig 2018. március 31-ig minden vásárláshoz ajándékba adjuk a Fantomatika képregénysorozat 1. részét! Ne maradjatok le erről a különleges akcióról! 🙂

 

A Fantomatika 2017 októberében induló képregényhavilap, kiadója Erdélyben, Kézdivásárhelyen van. A lapot Erdélyben és Magyarországon forgalmazzák. A kiadó helyi képregényalkotók munkáit mutatja be sorozataiban, témájában pedig a sci-fi, a fantasy dominál.

Szabó Kriszta és Sárosi Mátyás a történet alkotói, képregényüket mindenkinek ajánljuk, akik szeretnének egy nem mindennapi történetet olvasni, mindezt pedig elképesztő vizuális megvalósítással társítva, ugyanis a kiadvány teljes egészében kézzel rajzolt és színezett.

fantomatika kifejezést Stanislaw Lem írásaiban olvashatta először a közönség, amely holografikus világot, mesterségesen kreált valóságot jelent.

Bővebben minderről a Fantomatika honlapján: http://fantomatika.com

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...