Az Alien franchise előtt tisztelegnek a Reebok új cipői

A Reebok a világ egyik legismertebb sportszergyártója, mely a súlyemelő és sportcipők mellett hasonló vonalon indult el 2016-ban, mint a Nike egy évvel korábban. Utóbbi cég önbefűzős cipőinek híre bejárta a világsajtót, de a Reebok is kedvezett 2016-ban a sci-fi rajongóknak, ugyanis piacra dobták az 1986-os, Aliens című filmben látott cipők replikáját, azt, amelyet Ellen Ripley hordott. A csavar ott volt az egészben, hogy amikor az Alien Stomper a vásárlók előtt is elérhetővé vált, a cipők csak férfi méretben voltak kaphatóak. Ez pedig egy csomó rajongót kiakasztott, hiszen Sigourney Weaver karaktere az egyik első olyan női szereplő volt a sci-fik történetében, aki egyedül is ki tudott és mert állni magáért.

Most az Alien Stomper két új változatban jelenik meg, ugyanis a Reebok javítaná hibáját, ezek pedig talán még jobban néznek ki, mint az első, fehér-piros változat. A cipők a “Final Battle” nevű pakkban jelennek meg, a sárga a P-5000-es exoszkeleton előtt tiszteleg, a másik pedig a filmbéli Alien-királynőre emlékeztet.

Az alienes cipők július 18-tól lesznek elérhetőek és a Reebok tájékoztatása szerint unisex méretben kerül eladásra az újdonság, így pedig már mindenki örülhet. Alább mutatunk még pár képet a cipőkről, mindent a szemnek alapon, illetve látható az eredeti, 2016-os változat is.

alien-cipo-3 alien-cipo-2 alien-cipo-4 alien-cipo-5 alien-cipo-6

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?