Az első trailer alapján a RAGE 2 durvább lesz, mint hittük

A RAGE 2 egy hihetetlenül pörgős akció FPS játék lesz, amelyben a Mad Max filmekből kölcsönzött nyílt világban puffanthatunk le bárkit, akit csak kedvünk tartja. Ráadásul még félelmetes autószörnyeket is vezethetünk a kies sivatagban.

A hamarosan érkező játék első játékmenet előzetese alapján rengeteg vér, robbanás, és autós versengés vár azokra, akik be merik szerezni a programot, és betöltötték a 18-at.

A RAGE 2 a távoli jövőbe, 2185-be repít minket, ahol nem túl rózsás a helyzet. Banditák és vérszomjas hadurak fenyegetik a jövőt, a diplomácia harangjait pedig már régen elnyomta az autók dübörgő motorhangja, és a fegyverek pattogása.

A játékban egy Walker nevű rangert alakítunk, aki a zsarnokság ellen egy pártütést szervez. A fő cél tehát a szabadság, de ennek eléréséhez jó nagy fegyverzetet, és barátokat kell a macsónk köré gyűjteni. Az előzetest elnézve a vágóhídnak mi leszünk a fő mészárosai, és a gonosz elnyomóknak alig lesz esélye a bőrcsizmánk ellen.

Az ígéretes harcrendszer és a látványos kivégzések mellett még egy óriási sivatagot is felfedezhetünk, ahol megannyi rámpáról rugaszkodhatunk el az autóinkkal, hogy fellélegezhessünk a hosszú gyilkoló szériákból. Az autókázás és a lövöldözés mellett a karakterünk is fejleszthető lesz a játékban, ugyanis azt suttogják, hogy a felszereléseink, és a fegyvereink is tápolhatóak lesznek a történet során.

A RAGE 2 2019-ben fog megérkezni, de az E3 alatt még több infót megtudhatunk majd erről az őrült játékról.

Facebook hozzászólások

You may also like...