Csütörtöktől vasárnapig: Könyvfesztivál! Mi ott leszünk!

Rohamsebességgel közeleg a XIX. Nemzetközi Könyvfesztivál: április 19., 20., 21. és 22. napján (azaz most csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap) a Millenáris Parkba költözik a hazai könyvkiadás színe-java, hogy kiállítsa és bemutassa könyveit.

Természetesen, ahogy eddig minden évben, a (nem mellékesen 20% plusz irodalmi tartalommal meghízlalt) Galaktika idén is kivonul: standunk a csillagvizsgálónál lesz, ahol tavaly is volt. A felettébb futurisztikusan hangzó K-4-es standnál várunk mindenkit!

Mit tudunk megígérni? Sci-fi kiadó vagyunk – a csillagokat is megígérjük! 🙂 De komolyra fordítva a szót: először a Könyvfesztiválon lesz látható – kapható három új könyvünk, az elsősorban fiataloknak szóló Okkultisták Klubja, Sir Arthur C. Clarke Bölcsője és a Sztrugackij-fivérek annak idején betiltott műve, A Hétfő Szombaton Kezdődik.

Emellett természetesen lesznek könyves és magazinos akciók, ajándékok, nyereményjátékok, irodalmi totó (80.000 Ft-os könyv főnyereménnyel!). Programokkal is várjuk a kedves érdeklődőket, nem “csak” irodalommal: szombaton reggel 10-től nagyjából 13.00-ig ugyanis az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségének birodalmi rohamosztagosai is megjelennek a standunknál. Tessék eljönni, beszélgetni és lefotózkodni kedvenc klónharcosainkkal, esetleg magával Darth Vader Nagyúrral is! (Ez a program gyerekek és felnőttek számára egyaránt nagyon kiváló!)

Nagy meglepetéssel készülünk a tudomány kedvelői számára is – hamarosan jelentkezünk, hogy pontosan mi is lesz ez és mikorra várható… azt viszont meg tudjuk ígérni, hogy nagyon izgalmas és érdekes lesz!

Amit ezen kívül tudunk ígérni, azok könyvek (sok-sok könyv, akcióban!), jó beszélgetések, sci-fi…

Csütörtöktől várunk mindenkit a Millenárison!

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?