Fordulat Twin Peaksben: Lynch mégis visszatért

David Lynch a Twitteren jelentette be: sikerült megegyeznie a Twin Peaks-nek otthont adó csatornával, így ő rendezi majd a sorozat új epizódjait.

Ismét a feje tetejére állt a Twin Peaks folytatása körüli „hercehurca”. David Lynch-nek, a sorozat atyjának ugyanis sikerült megegyeznie a Showtime csatornával, sőt, Lynch nem csak hogy részt vesz a folytatásban, hanem az összes részt ő rendezi majd. Az alkotó a Twitter profilján adott hírt erről az alábbi tweettel, amelyben a Twin Peaks egyik legendás, szállóigévé vált mondására utalva közölte: a pletykák nem azok, amiknek látszanak. Újra megtörténik, a Twin Peaks visszatér a Showtime-ra.

A hírt Kyle MacLachlan is a Twitteren üdvözölte és mindenkit biztosított arról, hogy Dale Cooper visszatér.  

David Nevins, a Showtime elnöke elmondta: a Twin Peaks folytatása hosszabb lesz az előzőleg beharangozottnál. Az eredeti tervek kilenc epizódról szóltak.

Ahogy arról a Galaktika is beszámolt David Lynch korábban nem vállalt munkát a Twin Peaks folytatásában, mivel nem tudott megegyezni Showtime-mal. A hír hatására nem csak rajongók, de a sorozatban játszó színészek is elkeseredtek, ezért útjára indítottak egy mozgalmat, amely azt a célt tűzte ki, hogy a gyártó szánjon több pénzt a folytatás elkészítésére.

A Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadban futott. A történetben Dale Cooper (Kyle MacLachlan) FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Laura Palmer ügyében nyomozott a képzeletbeli, titokzatos Twin Peaks városkában. A sorozat három Golden Globe-díjat kapott. Lynch 1992-ben Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! címmel mozifilmet is készített a tévésorozat nyomán, amelyet a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában mutattak be.

Az új széria napjainkban játszódik és “régóta várt válaszokkal” is szolgál majd – közölte korábban a Showtime.

Facebook hozzászólások

Fox-y

"Soha semmi nem múlik el, semmin nem vagyunk sose túl, semmit nem lehet kikerülni, semmi fontosat, semmi nem formai kérdés, minthogy minden az; a megváltás sosem valamiféle megoldás." EP

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?