Harmadszorra rebootolják az Alkonyzónát

A CBS All Accessnek köszönhetően már visszatért egy legendás sci-fi cím, hiszen a streaming szolgáltatáson folytatódott a Star Trek franchise, a Discovery című sorozattal. Most egy újabb klasszikust élesztenek fel, hiszen sorozatnak rendelték be az Alkonyzóna rebootját.

Az Alkonyzónát eredetileg Rob Serling készítette, ő volt az író, a rendező és a főszereplő is egy személyben. A produkció 1959-től 1964-ig futott, az első 156 rész alatt pedig a horror, a sci-fi és a fantasy keveredett a sorozatban, rendkívül egyedi módon. Az Alkonyzóna volt az egyik első olyan széria, mely az amerikaiakkal széles körben megismertette az SF-et. 1985-ben a sorozat első rebootja már csak 65 részt ért meg, a 2002-es második felélesztés pedig 43-at.

A rebootok egyike se tudott olyan kritikai sikereket elérni, mint az eredeti Alkonyzóna, ráadásul a közönség se szerette már az új szériákat. A most bejelentett, új Alkonyzóna executive producerei Jordan Peele, Simon Kinberg és Marco Ramirez lesznek.

Idén már többször úgy érezhettük, hogy a mai világ olyan, mintha Alkonyzónában élnénk. Úgy érzem, most van a legalkalmasabb a pillanat, hogy a modern kor tévénézőinek is bemutassuk ezt a klasszikust – nyilatkozta Peele.

Facebook hozzászólások

You may also like...