Jön az Amazing stories reboot

Ahogy már régebben is írtuk, Bryan Fuller fogja elkészíteni az Amerikai istenek sorozatváltozatát, azonban most egy újabb nagyvonalú projektbe is belekezd: Amazing stories rebootba!

Az Amazing stories egy 1985-ben futott antológiasorozat volt, amit nem más, mint megannyi klasszikus film rendezője, Steven Spielberg készített. Ahogyan azt a címből sejteni lehet, a két évados sorozat olyan történeteket dolgozott fel, amelyek valamilyen úton-módon furcsák, szokatlanok és misztikusak voltak. A sorozat érdekessége (a cselekmény mellett) az volt, hogy az epizódok egyáltalán nem kötődtek egymáshoz, mindegyik egy különálló, fantasztikus vagy kissé ijesztő történetet mesélt el. Az Amazing stories a maga idejében 12 Emmy-díjjelölést kapott, amiből ötöt meg is nyert.

Most Bryan Fuller segítségével ez a különleges sorozat visszatér a képernyőre! Az Entertainment Weekly értesülése szerint a reboot az NBC csatornán lesz majd látható. Fuller (Hannibal, Halottnak a csók, Haláli hullák) executive producerként és a pilot epizód forgatókönyvírójaként fog résztvenni a sorozat munkálataiban. A rebootban Spielberg nem fog részt venni, viszont A búra alatt és az Extant két producere, Justin Falvey és Darryl Frank is közreműködnek benne.

Jelenleg nincs hír várható premieridőpontról, és a történettel kapcsolatban sem tudunk még semmi biztosan, de aki ismeri már Fuller munkásságát, az sejtheti, hogy most sem fog akármit kiadni a kezei közül.

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?