Hátborzongató trailer érkezett a Life is Strange második részéhez

Már láthattuk az első teaser trailert a Life is Strange 2-höz, most viszont egy egészen új kis videóban nyerhetünk bepillantást a következő rész eseményeibe.

Úgy tűnik, hogy a következő felvonásban az első résszel ellentétben nem időutazással, hanem valami más szuperképességgel lesz megáldva a főszereplőnk, talán éppen emberfeletti erővel, mivel a videóban szereplő rendőr egy 10-10es kódú esethez lett kirendelve, amely az USA-ban a verekedésnek a rendőrségi kódja.

A trailer végén azonban már jobban sejthetjük, hogy milyen erővel kell majd zsonglőrködnünk. A főhős különleges képessége szerintünk a telekinézis lesz, vagy talán a szél elemi ereje felett kaphatunk hatalmat.

Augusztus 20-án még több mindenre fény derül, ugyanis ekkor leleplezik a játék minden részletét. Szeptember 27-én pedig meg is jelenik a Life is Strange 2. Hogy addig se rágjuk le a körmünket az izgatott várakozásban, végigjátszhatjuk az ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spiritet, vagy belemélyedhetünk a Life is Strange 2 Reddit oldalába, ahol megannyi spekulációról olvashatunk az új játékkal kapcsolatban.

Facebook hozzászólások

You may also like...