Hivatalos: A Disney brutális áron vásárolta meg a FOX-ot

Csütörtökre ígértek bejelentést, és meg is történt, hiszen most már hivatalos, hogy a Disney több mint 52 milliárd dollárért megvásárolta a 21st Century Fox filmes és tévés divízióját. Korábban már taglaltuk, hogy milyen változásokkal járhat a dolog, de most hozzá kell tenni, hogy az X-Men és a Fantastic Four jogainak megszerzése mellett a Hulu online videotéka többségi birtokába is került a Disney. Immáron kijelenthető, hogy a cég lett a legbefolyásosabb szórakoztatóipari nagyhatalom, ami per pillanat létezik. A Hulun egyébként olyan sorozatok futnak, mint például a jól sikerült időutazós dramedy, a Future Man.

Ez azt jelentheti tehát, hogy olyan karaktereket üdvözölhetünk majd a jövőben az MCU-ban, mint Rozsomák, Deadpool, vagy éppen a New Mutants tagjai. Érdekes lesz látni, hogy milyen hatással lesz ez a nagybevásárlás a FOX-ra, hiszen az utóbbi időben jó úton kezdtek el haladni, a Logan újító lett a szuperhősös filmek között, a New Mutants pedig végre olyan terepre teszi be a lábát, ahol képregényes karakterek ritkán járnak, mégpedig a horrorok világába.

Emellett egészen riasztó fejlemény, hogy innentől kezdve a Disney dönt a Majmok bolygója, az Avatar és az Alien franchise-ok sorsáról is, többek között.

Facebook hozzászólások

You may also like...