Itt a harmadik Majmok bolygója film előzetese

2017. július 14-én kerül a mozikba az új Majmok bolygója trilógia harmadik része, a War for the Planet of the Apes, az első előzetes pedig december 9-én jelent meg a neten.

Az biztos, hogy az első két film kellemes meglepetést okozott. A 2011-es A majmok bolygója: Lázadás egy más ismert, egyszerű szorinak tűnt – hogyan válik egy majom orvosi kísérletek hatására intelligenssé. Mégis sikerült többet kihozni belőle, mint egy átlagos filmnek, így aztán kíváncsian lehetett várni a folytatást.

Ezek után A majmok bolygója: Forradalom még meglepőbb módon olyan drámai kvalitásokat mutatott fel, amire tényleg nem lehetett számítani, és egyértelműen az év legjobb SF-jai közé emelkedett.

A harmadik rész címéből és traileréből is kiderül, hogy a film a totális ember-majom háborúról fog szólni. A látottak alapján félő, hogy itt már túlzottan a látványra és akcióra fognak koncentrálni. De azért érdemes reménykedni, hogy az alkotók hűek maradnak önmagukhoz, és lesz a filmben számos remek színészi alakítás, feszültség és mondanivaló is.

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?