Januárban induló sorozatok

A sorozatok egy jelentős része már decemberben pihenőre ment a fél-évadzárások után, sokuk januárban folytatódik, de akad olyan is, amely csak februárban tér vissza a képernyőkre. A sorozatkészítők és a különböző csatornák azonban nem hagyják unatkozni a nézőket. Januárban is kezdődnek új sorozatok, új évadok.

A MARVEL rajongók január 19-től újra élvezhetik Carter ügynök legújabb kalandjait, aki a kései 40-es évek Hollywood-jába tesz látogatást, ahol ismét felveszi a harcot a HYDRA szervezettel.

agent-carter

Ha már szuperhősök, akkor a DC is tovább erősíti sorozatait. Január 21-én indul a Legends of Tomorrow (Holnap Legendái), mely összegyűjti a Zöld Íjászból és a The Flash-ből megismert hősöket, kiknek céljuk, hogy megállítsák a halhatatlan Vandal Savage ámokfutását.

legends of tomorrow

Aki egy kis apokaliptikus hangulatra vágyik, az örülni fog a The 100 folytatásának. A dráma harmadik évada január 21-én kezdődik, mely érdekfeszítő fordulatokat ígér.

THE-100

Az igazság talán még mindig odaát van: Mulder és Scully újra összeáll a legújabb X-akták sorozatban, hogy kinyomozzák a legbizarrabb és vérfagyasztóbb eseteket. A hat részesre tervezett évad január 24-én veszi kezdetét.

x files 2016

Az Ördög felmond a pokolban, és Los Angeles-be költözik? Bizony! A Lucifer című képregény-adaptáció a Sátánról szól, aki felhagy korábbi életével, és a Los Angeles-i rendőrségnek segít gyilkosságokat megoldani. Érdekes koncepcióval dolgozik az új sorozat, reméljük legalább olyan mókás lesz, mint amilyennek hangzik. A Fox sorozata január 25-én startol.

lucifer series

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?