Kiderült, mikor folytatódik az HBO misztikus sorozata, a The Leftovers

A Westworldön túl is van élet az HBO-n, ugyanis 2014-ben bemutatkozott a csatornán a The Leftovers és kritikusi körökben nagyot szakított. Arról van ugye szó a történetben, hogy egyik napról a másikra eltűnik az emberiség 2 százaléka. Van, aki vallásos jelentőséget tulajdonít az eseménynek, szekta is alapul köré, és van olyan is, aki mindössze élné tovább az életét. Már amennyire egy ilyen tragédia után lehetséges. A főszerepben Justin Theroux, de nagyot játszik a sorozatban Liv Tyler és a Doctor Who-ból ismerős Christopher Eccleston is. 2015-ben folytatódott a The Leftovers a második évaddal, ebben egy olyan városkába nyerhettünk betekintést, amely azért vált zarándokhellyé, mert az elragadtatás őket nem érte utol. Mindenki megúszta. A második szezon szinte minden része egyenletes minőséget hozott, talán az egyik legjobb tévés drámává emelve a produkciót.

Most kiderült, hogy 2017 áprilisában folytatódik a The Leftovers, ez pedig azért nagy dolog, mert a Trónok harca helyét veszi át így tavasszal a sorozat. Utóbbi produkciós gondok miatt csúszik későbbre. Damon Lindelofék korábban úgy nyilatkoztak, hogy a széria olyan lesz mint egy könyv. Az első évad a bevezetés, a második a tárgyalás, a hamarosan érkező pedig a befejezés szerepét vállalja magára. A The Leftovers egy különleges darab az HBO-n, egyik nézőnek a vallásos misztikumban mozog a sztori, míg a másiknak kőkemény sci-fi. Nehéz is ezt eldönteni. Azt viszont könnyű, hogy az alapul szolgáló regénynél a sorozat sokkal jobb. Kevésszer fordul ilyesmi elő.

A The Leftovers 3. évadából már láthatott egy rövidke részletet a közönség, abban a videóban, melyet az HBO tett közzé 2017 újdonságairól. A beharangozót érdemes alább megnézni.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?