Kis híján más kapta a Mad Max film főszerepét

A 2015-ös Mad Max: Fury Road iszonyú nagy siker lett, habár a film címszereplőjét játszó Tom Hardy ezúttal egy, a szokásosnál is hallgatagabb figura bőrébe bújt. Nem csoda tehát, hogy a tényleges főszereplőt, Furiosát játszó Charlize Theron lett a sztori legnagyobb szenzációja, olyannyira, hogy a rajongók követelni kezdték, hogy a nő kapjon egy saját spinoffot. Már csak George Milleren múlik, hogy elkészül-e ez a mellékszál, mindenesetre a casting idején Theronnak volt egy nagy vetélytársa.

mad-furiosa2

A Hollywood Reporter friss interjújából ugyanis kiderül, hogy a Wonder Woman hősnője, Gal Gadot is versenyben volt Furiosa szerepéért. Az izraeli tehetség folyton abba a problémába ütközött, hogy mivel nem volt elég nagy név, ezért a végső választáskor jobbára elbukta a felkínálkozó lehetőségeit. Így történhetett meg az is, hogy Charlize Theron a Mad Max esetében is maga mögé utasította a DC első női szuperhősét.

Gal Gadot kis híján abba is hagyta a színészkedést a folyamatos bukásai miatt, erről alább mutatunk is egy rövid videót.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?