Magyar csapat készített svédelt előzetest a Thor 3-hoz

Az úgynevezett svédelés egy 2008-as film, a Tekerd vissza, haver! miatt lett világszerte ismert, a dolog lényege annyi, hogy nagyon lelkes rajongók barkácsmódszerekkel igyekeznek imitálni mozis kedvenceiket. Most a SWEDID néven a Kimittube-on is indult magyar csapat vágott neki, hogy elkészítse a Thor: Ragnarok direkt béna trailerét, a siker pedig világraszóló lett. Nem elég, hogy Taika Waititi a Twitteren méltatta a svédelt előzetest, a nemzetközi sajtó is felkapta Varga Ákosék alkotását, így többek között az io9 is pozitívan nyilatkozott a látottakról.

Talán úgy a legviccesebb megnézni a Thor 3 előzetesét, ha egymás mellé rakjuk az eredetivel, alább ezt is megmutatjuk. Látható, hogy a csapat jelenetről-jelenetre újraforgatta a kedvcsinálót, csak épp konyhai büdzséből. Érdemes megnézni, a mosolygást garantálja az alkotás.

A SWEDID olyan filmek trailereit is újraforgatta, mint A hobbit vagy a Guardians of the Galaxy, érdemes szétnézni a Youtube csatornájukon, mert igazi kincsesbánya. A Thor: Ragnarok november 3-án érkezik meg a magyar mozikba.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?