Már modern PC-n is elérhető a Star Wars Episode I: Racer

A mai modern számítógépek ugyan rendkívül jól futtatják a legszebb grafikájú játékokat, néha már HD minőségben, viszont a régebbi, kevésbé részletes grafikájú programok futtatásakor számos problémába ütközhetünk. Ezeket a gondokat kompatibilitási problémáknak hívjuk, amik főként a régebbi, porosabb játékainkra jellemző. Ezen gondok megoldására létezik a GOG.com akik most, a Star Wars játékok egyik jelentősebb képviselőjét, a Racert tanították meg arra, hogy egy nyelvet beszéljen a mai PC-kkel.

A Star Wars Episode I: Racer, rendkívül jól fut a mai gépeken, az FPS 60-ra van fixálva, a töltőképernyők szinte instant tűnnek el a képernyőn, hogy várakozás nélkül furikázhassunk a fogathajtó versenyes játékban. Sajnos a játék 16-9-es képarányban nem néz ki túl jól, a beállítások után szimplán csak oldalra szétnyújtja a képet. Az új, magas felbontású kiadáson minden eddigi funkciót használhatunk. Játszhatunk LAN-on, akár 8 baráttal, vagy az egyjátékos módot is kijátszhatjuk.

Sajnos a nagy felbontás miatt egy kicsit jobban látszik a Star Wars játéknak a kora, mivel régen sokkal kisebb volt a képernyő, amin játszhattunk, ezért a grafikai hiányosságok nem voltak feltűnőek. Viszont aki szeretne, akár már most is részese lehet az őrült száguldásnak, aminek anno 1999-ben lehettünk részesei, egy messzi messzi galaxisban…

Facebook hozzászólások

You may also like...