Megvannak a Black Mirror könyv szerzői

A Black Mirror készítője, Charlie Brooker bejelentette az első írókat, akik az általa létrehozott univerzumban fognak alkotni. Egyikük a Kis testvér és a Homeland szerzője, Cory Doctorow, de az első kötetbe ír még az Alvó óriások szerzője, Sylvain Neuvel és Claire North, akit itthon a Harry August csodálatos élete végett ismerhet a magyar közönség.

Az eddig Black Mirror: Volume I. könyv három kisregényt fog tartalmazni, amelyet a fent említett zsánerírók fognak írni. Habár a könyv a Random House Books kiadó tervei szerint csak 2018. február 20-án jelenik meg, már most izgatottak vagyunk amiatt, hogy Doctorow, Neuvel és North hogyan is fognak ötleteikkel és stílusukkal hozzzájárulni Brooker világához, továbbá miként fogják taglalni modern társadalmunk problémáit a Black Mirror kontextusán belül.

Az izgalmas híreket Brooker twitterén is megosztotta:

A Random House tervei szerint a második kötet 2018 őszén várható, a harmadik pedig 2019-ben. A várható könyvek tartalmáról és koncepciójáról korábban itt írtunk.

A hír forrása: Tor

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?