Mémek csatája a Galaktikán: nevezz be Te is!


Mém: szimbólum, ami egy tágabb értelemben vett társadalmi információkötegre mutat. (Richard Dawkins: Az önző gén, 1976 alapján)
Mém: menő, őrült, ‘epic’ vagy vicces kép, link, videó, amitől lefordulsz a röhögéstől a székedről és muszáj megosztanod. (2010-es évek, internet)
Mémversenyt hirdetünk! Készíts megosztásköteles gif-et, képet, montázst és nyerj Galaktika előfizetést! A kép akárhogy készülhet: lehet fénykép, lehet rajz, festmény, rézkarc, montázs vagy photoshop alkotás (mint a mi szerény nyitóképünk) – a lényeg, hogy megkapó, vicces, humoros vagy messzemenően király legyen, témája-tárgya pedig a Galaktika!
Küldd el pályaműve(i)det az info @ galaktika.hu címre, legkésőbb szeptember 11, jövő kedd éjfélig! Ezzel a nevezésed életbe is lép. A nyertest közönségszavazással választjuk meg: a Galaktika Facebook oldalára tesszük fel a képeket és a legtöbb “like”-ot begyűjtő lesz az, ami mindent visz!

Egy ember több képpel is pályázhat. A képek nem tartalmazhatnak sértő, durva elemeket. A Galaktika szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy elégtelen pályázat beérkezése esetén a játékot elhalassza későbbi időpontra vagy különdíjat is kiosszon. További információért írj a fentebb megadott e-mail címünkre!

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?