Nézd meg premier előtt Luc Besson új sci-fijét!

Az ötödik elem és a Lucy után Luc Besson ismét sci-fivel jelentkezik, és az előzetesek alapján az alkotás igencsak grandiózusnak ígérkezik. A Valerian és az ezer bolygó városa egy francia képregénysorozatot dolgoz fel, amelyet Pierre Christin írt és Jeán Claude Mézières rajzolt.

 

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem minden részéből érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…

Július 18-án, kedden 10 db páros belépőt sorsolunk kiValerian és az ezer bolygó városa premier előtti vetítésére, melyre július 19-én, szerdán este 19 órakor kerül sor a Westendben.

5×2 jegyet azok nyerhetnek meg, akik feliratkoztak a YouTube csatornánkra. Ha eddig még nem tetted meg, akkor gyorsan pótold a mulasztást! (Figyelem: csak azok között tudunk sorsolni, akik publikusra állítják a feliratkozásukat. Saját fiók > Beállítások > Adatvédelem)

A másik 5×2 jegy sorsolásában pedig azok vehetnek részt, akik tagjai a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk és több partnerünknél is.

Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk véget ért. A nyertesek:
Pozsonyi Ákos
Samu Veronika
Fodor Timi
Donkó Gábor
Herczeg Szabolcs
Farkas Flóra
Kovács Gáborné
Györke Béla
Járási Andrea
Gratulálunk!

Galaktika Klub

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?