Önálló Supergirl mozifilmen dolgoznak a DC-nél

A Deadline Hollywood hozta elsőként a hírt, miszerint a DC tovább bővítené szuperhősös univerzumát, így hamarosan a vásznakon láthatjuk Supergirl karakterét is. A Warner Bros. stúdióval közösen már fel is kérték Oren Uzielt a forgatókönyv megírására, aki a 22 Jump Streeten is dolgozott. A karakter jól ismert lehet a nézőknek, hiszen a CW nevű amerikai tévécsatornára költözött Supergirl sorozatban már 3 évad óta játssza a hőst Melissa Benoist.

Karát először a képregényolvasók az Action Comics 252. számában láthatták, akit a szülei Argo City pusztulása után Kal-El után küldenek, hogy Superman szárnyai alatt nőjön fel. A Christopher Reeve-féle Superman filmek után kevésbé ismert tény, de 1984-ben Supergirl is kapott egy saját spinoffot, mely azonban óriásit bukott a pénztáraknál. Hollywood így jó időre el is feledkezett a DC karakteréről.

Supermant jelenleg Henry Cavill játssza a DC univerzumban, érdekes lesz látni, kit kérnek fel Supergirl alakítására. Egy biztos, a befutó nem Melissa Benoist lesz, hiszen a DC-féle tévés és a filmes produkciók között nincs átjárás.

Facebook hozzászólások

You may also like...