Ősemberekből lesznek a Bosszúállók a Marvel új képregényében

A Marvel egy új, Legacy címre hallgató képregényes eventtel készül az olvasóinak, melyben nem csupán régen látott karakterek térnek vissza, de a Bosszúállók szoros értelemben vett eredetével is megismerkedhetünk. Ezek a füzetek ugyanis Krisztus előtt 1 millió évvel fognak játszódni, a főszereplők pedig prehistorikus szuperhősök lesznek.

Eddig úgy tudtuk, legalábbis a Bosszúállók első, 1963-as számából kiindulva, hogy a csapatot Rick Jones hívta össze, hogy a Hulk és Thor segítségével legyőzzék Lokit. Most azonban a Legacy első száma olyan területre merészkedik, amiről még a legelvakultabb Marvel rajongók se álmodoztak. Az őskori megmentők csapata azonban kevésbé tér majd el az eddig megszokottaktól, mint arra számítanánk. A legelső Bosszúállók is már ismert hősök, azaz Phoenix, Black Panther, Iron Fist, Agamotto, Starbrand, Odin és Ghost Rider szimplább változatai lesznek.

Alább mutatunk róluk képet is, kiderül, hogy mi sül el ki az elsőre elrugaszkodottnak tűnő vállalkozásból.

pre-avengers2

Nem csoda, hogy a Marvel hasonlóval próbálkozik, ugyanis a Bosszúállók népszerűbbek, mint valaha. A harmadik Bosszúállók film 2018 április 26-án kerül a magyar mozik műsorára.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?