Saját filmet kap Obi-Wan Kenobi

Idén decemberben érkezik a Star Wars: Episode VIII, jövőre pedig a fiatal Han Solo kalandjait láthatjuk a mozivásznakon. A Disney azonban hosszú távon tervez George Lucas univerzumával, ugyanis hivatalosan bejelentették, hogy saját spinoff filmet kap az egyik legismertebb jedi, Anakin és Luke Skywalker mentora, Obi-Wan Kenobi.

A hírek szerint Stephen Daldry (Billy Elliot, A felolvasó) lehet a különálló kaland rendezője. Korábban arról pletykáltak a sajtóban, hogy akár trilógiát is építhet a Lucasfilm Obi-Wan Kenobi köré, egyelőre azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint egy filmről van szó. Daldry egyébként érdekes választás lehet, ugyanis a készítőt főleg az intimebb, csendesebb hangvételű drámái miatt ismeri Hollywood, a rendező nincs hozzászokva ahhoz, hogy csattogós blockbustereket rakjon össze.

A találgatások máris megkezdődtek, sokan az Episode III és az Episode IV közötti időszakot látnák szívesen, amikor Obi-Wan Kenobi bujkálni kényszerült, persze a sztoriról még nincsenek részletek. Ahogy arról se, hogy Ewan McGregor újra jedi köntösbe bújik-e, habár a színész többször is jelezte, hogy szívesen visszatérne a szerepben. Az EW szerint az is elképzelhető, hogy a tervezett spinoff bebukik és semmi nem lesz belőle, de az esélyesnek tűnik, hogy McGregor főszereplésével egy olyan Star Wars kaland készülhetne, ami legalább akkorát üt, mint a Rogue One.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?