Star Trek Renegades – Online elérhető a pilot epizód

Ahogy azt már korábban is megírtuk, egy, a rajongók által támogatott, új Star Trek online tévésorozat fog indulni, mely a már jól ismert és szeretett univerzumban játszódik. A pénzgyűjtés sikeresen lezajlott, és jelentem, túl vannak a pilot epizód forgatásán, amelyet most végre online is elérhetővé tettek. Kérdés, hogy vajon a CBS ráharap-e majd…

A történet szerint egy látszólag megállíthatatlan, új ellenség veszélyezteti a Föld létét, és ez arra készteti Pavel Chekov admirálist (Walter Koenig), hogy akár a Csillagflotta szabályzatával is szembe menve, de felvegye az harcot és megküzdjön a halálos új ellenséggel.

Amikor egyik bolygó tűnik el a másik után, és a Csillagflotta még mindig cselekvésképtelen, Chekov Tuvok parancsnokhoz (Tim Russ), a Csillagflotta titkos műveleti részlegének, a 31-es szekciónak vezetőjéhez fordul segítségét. Együtt összeállítanak egy ütős, elit-osztagot, mely tolvajokból, számkivetettekből és bűnözőkből tevődik össze, vezetőjük pedig nem más, mint a rettenthetetlen Lexxa Singh kapitány (Adrienne Wilkinson).

A renegátok küldetése rém egyszerű: legyőzni az ellenség armadáját, és meghiúsítani a vezérük, Borrada (Bruce Young) tervét, aki a Föld megsemmisítését tűzte ki célul. Túlerőben vannak és sokkal, de sokkal jobban el vannak látva fegyverekkel, mint a szedett-vedett legénység, így egy adrenalin-pumpáló versenyfutás indul idővel és térrel, hogy hőseink teljesíthessék a feladatukat. Ám hamar rá kell döbbenniük, hogy az ellenfeleik miatt kellene a legkevésbé aggódniuk: az igazi veszedelem éppen hogy belülről, a soraikban leselkedik rájuk…

Star_Trek_Renegades3

A főbb szerepekben: Walter Koenig, Adrienne Wilkinson, Sean Young, Manu Intiraymi, Gary Graham, Robert Picardo, Corin Nemec, Bruce Young, Tim Russ, Chasty Ballesteros, Edward Furlong, Courtney Peldon, Larissa Gomes, Richard Herd, Herbert Jefferson Jr., valamint Crystal Conway.

Bósa Diána

Kapcsolódó linkek
Honlap
Facebook oldal
YouTube csatorna
IMDb adatlap
Kickstarter kampány

Facebook hozzászólások

heretique

,,Beyond the mist is Malkuth: the Kingdom. But it does not exist unless you make it so. It becomes as you create it. If you dare to walk into the mist, then you will build a world or you will cease to exist entirely. And you can do this thing." (Neil Gaiman - The Return of the Thin White Duke)

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?