Superbowl 2017: Előzetes-cunami

Amerikai foci, gigasztárok, dollármilliós reklámdíjak: ez mind-mind az év legjobban nézett eseményére, a Superbowlra vonatkozik. A sportrajongók lázasan drukkolhatnak kedvenc csapataiknak, világhírű zenészek óriási show-műsor keretein belül szórakoztatják a nézőket, de sosem hagyják ki a filmkedvelőket sem. A másodpercenkénti több millió forintnak megfelelő reklámdíjak egyáltalán nem rettentik vissza a filmstúdiókat. Hagyománnyá vált, hogy az adott év legjobban várt filmalkotásainak új előzeteseit a Superbowl reklámszüneteiben tekinthetjük meg. Most sincs ez másképp, idén is kaptunk pár nyalánkságot.

The Pirates Of The Caribbean: Dead Man Tell No Tales

Jack Sparrow újra visszatér a vászonra, és vele tart Orlando Bloom is. Hangulatos kedvcsinálóban láthattuk a Karib tenger kalózai ötödik felvonását, melyhez megjelenési dátum is tartozik: 2017. május 26.

 

Logan

Menthetetlenül Last Of Us-szerű hangulatba hoz az utolsó Rozsomák film összes megmozdulása, de talán ez egyáltalán nem baj. A Logan igazi sötét, komor drámának ígérkezik, mi sem bizonyítja jobban, mint a Superbowlon bemutatott fél perces ízelítő. Premier március harmadikán.

 

Transformers: The Last Knight

A mozi-mumus, Michael Bay újra akcióban. Hogy a soron következő Transformers film látványos lesz? Naná! Jó is lesz? Erre nehéz felelni, de legalább látványos lesz… Ha más miatt nem is, Anthony Hopkins szereplése miatt megérhet egy misét.

 

Ghost In The Shell

Március 31 már elég közel van. Ezen a napon jelenik majd meg az egyik legnépszerűbb és legismertebb manga/anime élőszereplős filmváltozata. Scarlett Johannson eddig úgy fest, remek választás volt az Őrnagy szerepére, reméljük nem lesz túlságosan amerikai a végeredmény.

 

Stranger Things második évad

A tavalyi év egyik közönség kedvenc sorozata nem kétség, hogy folytatást kap. A kisvárosi sci-fi dráma nosztalgiavasútként hat minden középkorú nézőnek, nem mellesleg a Stranger Things izgalmas és rejtélyes sztorival operált. S ehhez hozzájön az elmúlt időszak legtehetségesebb gyerekszínészek garmadája. Halloweenkor megjelenés.

 

Guardians Of The Galaxy Vol 2.

Űr-Lord és csapata büszkén tér vissza. Ahogy elnézem, a Galaxis Őrzői második része borultabb és poénosabb lesz, mint az első. A zenék zseniálisak, és úgy igazából mindenből kapunk egy keveset, amire számítani kell a film során.

 

A Cure For Wellness

Nos, ezen előzetes alapján nem teljesen érthető, mi szeretne lenni az A Cure For Wellness, minden esetre bármi is legyen – kíváncsiak vagyunk rá.

 

LIFE

Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds együtt szerepel egy kifejezetten izgalmasnak tűnő SF-thrillerben, a LIFE-ban. Egy űrállomás legénysége furcsa létformát talál, amely a marsi élet kipusztításáért is felelős lehet. Az organizmus túl gyorsan indul fejlődésnek, és a Föld sorsát fenyegeti. A történet érdekfeszítő, a szereposztás sem rossz, meglátjuk mi sül ki belőle.

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?