The Mandalorian címmel jön az első élőszereplős Star Wars sorozat

A Disney kiadta az első hivatalos képet az online streaming szolgáltatásukra érkező Star Wars sorozathoz. A hír már így is elég izgalmas lenne, de ráadásképp bejelentették, hogy The Mandalorian címmel jön a produkció. Muszáj lesz a szakma komolyan venni ezt a próbálkozást, hiszen a 10 részes széria összesen 100 millió dolláros büdzséből készülhet el. Összehasonlításképp a Trónok harca mostani epizódjai 15 millióba fájnak az HBO-nak, ott pedig már egy befuttatott sorozatról van szó, amelynél nem akkora hazárdjáték ekkora összegeket költeni. Inkább befektetés.

Itt viszont nagy kérdőjel, hogy milyen lesz a fogadtatás.

Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars: Rebels) lesz az első két rész rendezője, de a The Mandalorian készítőgárdájába fog tartozni Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Deborah Chow (Jessica Jones) és a Jurassic World színésznője, Bryce Dallas Howard is.

A The Mandalorian executive producere és írója Jon Favreau lesz, aki Instagramon árult el további részleteket a sorozatról.

Jango és Boba Fett története után újabb harcos felemelkedését láthatjuk. A The Mandalorian a Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése között játszódik. Egy magányos pisztolyharcos megpróbáltatásait követhetjük majd nyomon, a galaxis külső szegleteiben, ahova az Új Köztársaság kezei sem érnek el.

A pletykák szerint a The Mandalorian főszereplője Pedro Pascal (Narcos, Trónok harca, Wonder Woman 1984) lehet.

Facebook hozzászólások

You may also like...